Vind een kinedo installateur
Een kinemagic douchecabine

Van bad naar douche in één dag met Kinemagic

overzicht

Naarmate we ouder worden, groeit het belang van veilig comfort in je woning, zeker in een badkamer. Stel je voor dat je je oude badkuip kan omtoveren naar een veilige en toegankelijke douchecabine, allemaal binnen één enkele dag. Met Kinemagic van Kinedo is dit niet alleen mogelijk, maar ook verrassend eenvoudig. Ontdek de efficiëntie en het gemak van Kinemagic en waarom het de ideale oplossing is voor een snelle badkamerrenovatie.

 

1. Efficiënte voorbereiding

Begin met een goede voorbereiding, wat essentieel is voor een snelle transformatie. Kinemagic is ontworpen om te passen in de bestaande ruimte van je bad, waardoor er geen uitgebreide bouwwerkzaamheden of aanpassingen aan de loodgieterij te pas komen. Alles wat je nodig hebt voor de installatie is inbegrepen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het verzamelen van extra materialen.

 

2. Kies je Kinemagic douche

Er zijn verschillende Kinemagic modellen, zodat je een douche kan kiezen die perfect bij je ruimte, veranderende behoeften en smaak past. Elk model is ontworpen met het oog op gemak en veiligheid, inclusief opties zoals antislipvloeren, ergonomische handgrepen en comfortabele zitjes.

 

3. Snelle en eenvoudige installatie

Een van de grootste voordelen van Kinemagic is de snelle installatie. Onze professionele installateurs kunnen binnen één dag je oude bad verwijderen en je nieuwe Kinemagic douche installeren. Dit betekent minimale overlast voor jou en je gezin, waardoor je direct kan genieten van je nieuwe douche.

 

4. Minimale werkzaamheden

Dankzij het innovatieve ontwerp van Kinemagic zijn er geen ingrijpende werkzaamheden nodig. De douches zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij bestaande wateraansluitingen en afvoeren, wat de installatietijd drastisch verkort.

5. Direct genieten van comfort en stijl

Zodra de Kinemagic douche is geïnstalleerd, kan je onmiddellijk genieten van de verhoogde toegankelijkheid, het verbeterde comfort en de moderne uitstraling. Kinemagic douches zijn niet alleen functioneel, maar ook een mooie toevoeging voor elke badkamer.

 

Ontdek meer over Kinemagic

Word je een dagje ouder en ben je klaar om de stap te zetten naar een badkamer die beantwoordt aan je veranderende behoeften? Kinemagic is de perfecte keuze voor iedereen die snel en zonder gedoe van een bad naar een veilige en toegankelijke douchecabine wil overstappen.

Download onze catalogus

Download nu
Download onze catalogus